ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το «αστείο» με ψεύτικο πιστόλι μέσα από αυτοκίνητο έφερε στο φως 63 γραμμάρια κάνναβης

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Δύο νεαροί, 22 και 20 ετών, συνε­λή­φθη­σαν στη Λέρο το μεση­μέρι της Τετάρ­της 28 Οκτω­βρίου 2026, μετά από αναφορά γυναί­κας στις αρχές.
  • Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες, ένας από τους δύο φέρεται να έστρεψε προς τη γυναίκα πλα­στικό πιστόλι με σφαι­ρί­δια, υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι επρό­κειτο για αστείο.
  • Σε έρευνες στο αυτο­κί­νητο και στο σπίτι του ενός εντο­πί­στη­καν συνο­λικά 63 γραμ­μά­ρια κάν­να­βης, μεταξύ άλλων ανα­με­μειγ­μένη με αρω­μα­τικά.
  • Κατα­σχέ­θη­καν επίσης θρυμ­μα­τι­στής, το πλα­στικό πιστόλι και μεταλ­λι­κός φακός σε μορφή ράβδου μήκους 45 εκα­το­στών. Οι δύο συλ­λη­φθέ­ντες κατη­γο­ρού­νται για παρα­βά­σεις της νομο­θε­σίας περί ναρ­κω­τι­κών και όπλων.

Μια κίνηση που φέρεται να έγινε χάριν αστεϊ­σμού κατέ­ληξε σε διπλή σύλληψη στη Λέρο. Δύο νεαροί ημε­δα­ποί, ηλικίας 22 και 20 ετών, βρέ­θη­καν στα χέρια της Αστυ­νο­μίας το μεση­μέρι της Τετάρ­της 28 Οκτω­βρίου 2026, όταν η αναφορά μιας γυναί­κας οδήγησε τους αστυ­νο­μι­κούς σε έρευνα που απο­κά­λυψε ποσό­τητα κάν­να­βης και αντι­κεί­μενα που κατα­σχέ­θη­καν.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες της «Δημο­κρα­τι­κής», οι δύο νεαροί επέ­βαι­ναν σε αυτο­κί­νητο. Κάποια στιγμή ο ένας από αυτούς άνοιξε το παρά­θυρο και έστρεψε προς μια γυναίκα ένα πλα­στικό πιστόλι με σφαι­ρί­δια, κάτι που, όπως προ­κύ­πτει, έκανε για να αστειευ­τεί.

Η γυναίκα όμως δεν το εξέλαβε ως αστείο. Ενη­μέ­ρωσε αμέσως τις αρχές και αστυ­νο­μι­κοί του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου εντό­πι­σαν το όχημα και τους δύο επι­βαί­νο­ντες.

Κατά την έρευνα στο αυτο­κί­νητο οι αστυ­νο­μι­κοί βρήκαν ποσό­τητα κάν­να­βης ανα­με­μειγ­μένη με αρω­μα­τικά. Η έρευνα επε­κτά­θηκε στην οικία του ενός από τους δύο, όπου εντο­πί­στη­καν επι­πλέον 40,2 γραμ­μά­ρια της ίδιας ουσίας.

Συνο­λικά κατα­σχέ­θη­καν 63 γραμ­μά­ρια κάν­να­βης, ένας θρυμ­μα­τι­στής, το πλα­στικό πιστόλι με τα σφαι­ρί­δια και ένας μεταλ­λι­κός φακός σε μορφή ράβδου, μήκους 45 εκα­το­στών.

Οι δύο νεαροί συνε­λή­φθη­σαν για παρα­βά­σεις της νομο­θε­σίας περί ναρ­κω­τι­κών και περί όπλων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.