- Στο λιμάνι της Ρόδου έφτασαν Κύπριοι μοτοσικλετιστές για να τιμήσουν τη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, 52 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
- Οι 34 μοτοσικλετιστές υποδέχθηκαν από μέλη του Συλλόγου Κυπρίων Ρόδου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Συμεωνίδη.
- Στις απογευματινές εκδηλώσεις μνήμης περιλαμβάνονται τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στον Βωμό της Πατρίδας.
- Η εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου θα περιλαμβάνει ομιλίες, τιμητικές βραβεύσεις και μουσικό αφιέρωμα στους δύο αδικοχαμένους.
Στο λιμάνι της Ρόδου έφτασαν την Κυριακή το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής οι Κύπριοι μοτοσικλετιστές της «Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού», στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν στην Ελλάδα για τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και 30 χρόνων από τις δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Τους 34 μοτοσικλετιστές υποδέχθηκαν στο λιμάνι μέλη του Συλλόγου Κυπρίων Ρόδου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Συμεωνίδη.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στις απογευματινές εκδηλώσεις μνήμης, που περιλαμβάνουν τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στον Βωμό της Πατρίδας, καθώς και εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου με ομιλίες, τιμητικές βραβεύσεις και μουσικό αφιέρωμα στους δύο αδικοχαμένους Ελληνοκυπρίους.
Πηγή: news247.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε


.gif)













