Ειδήσεις

Επιτυχημένος ο 3ος Μαραθώνιος Χορού

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 3ος Μαραθώνιος Χορού στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις». Ο Μαραθώνιος Χορού διοργανώθηκε από το αθλητικό σωματείο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να δοθεί μια ζεστή μουσική αγκαλιά αγάπης σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη και παράλληλα μια νότα χαράς, αισιοδοξίας και ψυχαγωγίας στους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες φέτος έφθασαν τους 270 και όλοι διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς Καστρουνή reggaetton, salsa, bachatta, tango, rock n’ roll, zumba , line dances και fight bo και πολλούς άλλους.

Οι καθηγητές χορού – γυμναστές που παρέδωσαν τα απολαυστικά μαθήματα ήταν οι: Μαρία Λεβέντη, Θωμάς Κώστας, Μαρία Ριζοπούλου και Αναστασία Καστρουνή. Όλοι τους κατάφεραν να μεταδώσουν θετική ενέργεια και χαρά στους συμμετέχοντες.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον φετινό Μαραθώνιο θα διατεθούν στον σύλλογο Γονέων και Φίλων παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ».

Ραντεβού για χορό, του χρόνου!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου