ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το “ευχαριστώ” της Ακαδημίας Καλύμνου για το F-4 των κορασίδων!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Η Ακα­δη­μία Καλύ­μνου διορ­γά­νωσε και κατέ­κτησε το φάιναλ-φορ κορα­σί­δων 2026 με μεγάλη επι­τυ­χία.
  • Η οργά­νωση των αγώνων ήταν άρτια και οι τελικοί ήταν ισάξιοι με αυτούς μεγα­λύ­τε­ρων κατη­γο­ριών.
  • Η Ακα­δη­μία ευχα­ρί­στησε δημόσια την Ε.ΚΑ.Σ.Δ., τον Δήμο Καλυ­μνίων και τις συμ­με­τέ­χου­σες ομάδες για τη στήριξή τους.
  • Η παρου­σία του φιλά­θλου κοινού ήταν εντυ­πω­σιακή, γεμί­ζο­ντας το γήπεδο και δημιουρ­γώ­ντας εξαι­ρε­τική ατμό­σφαιρα.
  • Η Ακα­δη­μία προ­ε­τοι­μά­ζε­ται για την προ­κρι­μα­τική φάση του Πανελ­λη­νίου πρω­τα­θλή­μα­τος στην Αθήνα.

Η Ακα­δη­μία Καλύ­μνου διορ­γά­νωσε το φάιναλ-φορ των κορα­σί­δων και κατέ­κτησε τον τίτλο την περα­σμένη εβδο­μάδα. Η ομάδα της Καλύ­μνου εξέδωσε και ευχα­ρι­στή­ρια ανα­κοί­νωση. Ανα­λυ­τικά: “Ολο­κλη­ρώ­θηκε με πάρα πολύ μεγάλη επι­τυ­χία το Final Four κορα­σι­δων 2026 που διορ­γά­νωσε και κατέ­κτησε η Κάλυ­μνος Πρότυπη Ακα­δη­μία Καλα­θο­σφαί­ρι­σης (CBA). Η οργά­νωση ήταν άρτια και οι τελικοί δεν είχαν να ζηλέ­ψουν τίποτα από αντί­στοι­χους τελι­κούς μεγα­λύ­τε­ρων κατη­γο­ριών .

Η Ακα­δη­μία Καλύ­μνου αισθά­νε­ται την υπο­χρέ­ωση να ευχα­ρι­στή­σει δημο­σίως:

α. Την Ε.ΚΑ.Σ.Δ. για την ανάθεση του Final Four ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2026 και την στήριξη της πριν και κατά την διάρ­κεια των τελικών.

β. Τον Δήμο Καλυ­μνίων, για όλη την βοήθεια του, την διάθεση του γηπέδου και τη διάθεση καρε­κλών.

γ. Τις ομάδες του Ηρακλή 2000, ΓΑΣ Ιάλυσος και Διαγόρα Ρόδου, για την όμορφη παρου­σία τους και την κόσμια συμπε­ρι­φορά τους μέσα στο γήπεδο.

δ. Τους αθλητές όλων των ομάδων, για το όμορφο θέαμα που παρου­σί­α­σαν, Το μπάσκετ της Δωδε­κα­νή­σου έχει μέλλον.

ε. Τους χορη­γούς μας

– ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

– ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ – SPONGIA APARTMENTS

– ΜΠΙΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

– ΓΛΥΝΑΤΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

– ΠΑΝΑΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

– ΤΕΖΑΡΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

– ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

– ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

– ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

– ΒΑΒΛΗΣ ΟΕ

– ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

στ. Τα ΜΜΕ (giafkasports.gr, 12sports.gr), για την ζωντανή κάλυψη όλων των αγώνων.

ζ. Τα τοπικά ΜΜΕ (Kalymnos News, Παλμός της Καλύ­μνου, για την κάλυψη των αγώνων της ομάδας μας με ρεπορ­τάζ, φωτο­γρα­φίες και συνε­ντεύ­ξεις

η. Τους κριτές (γραμ­μα­τεία αγώνων), για την αφι­λο­κερδή παρου­σία τους σε όλους τους αγώνες

η. Αφήσαμε τελευ­ταίο, αλλά είναι το πιο σημα­ντικό, το φίλαθλο κοινό (Καλυ­μνίων και φιλο­ξε­νου­μέ­νων) που γέμισαν ασφυ­κτικά το γήπεδο και τις 2 ημέρες και δημιούρ­γη­σαν εκπλη­κτική ατμό­σφαιρα, χωρίς να συμβεί το παρα­μι­κρό παρά την μεγάλη ένταση των αγώνων.

Ραντε­βού με τις Κορα­σί­δες στην προ­κρι­μα­τική φάση του Πανελ­λη­νίου πρω­τα­θλή­μα­τος στην Αθήνα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.