ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λέρος: Έγκλημα ο θάνατος 50χρονου – Ο γιος ομολόγησε πως τον σκότωσε

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συγκλο­νι­σμένη είναι η τοπική κοι­νω­νία της Λέρου από την απο­κά­λυψη ότι ο θάνατος του 50χρονου ιδιο­κτήτη συνερ­γείου αυτο­κι­νή­των στην Καμάρα της Λέρου δεν ήταν ατύχημα, αλλά πατρο­κτο­νία.

Όλα ξεκί­νη­σαν το από­γευμα της Πέμπτης (26/2) όταν το νοσο­κο­μείο του νησιού ενη­με­ρώ­θηκε ότι στο συγκε­κρι­μένο συνερ­γείο υπάρχει κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα. Μέσα σε περίπου 10-15 λεπτά κατέ­φθασε το ασθε­νο­φόρο, παρέ­λαβε τον 50χρονο, τον μετέ­φερε στο νοσο­κο­μείο όπου και δια­πι­στώ­θηκε ο θάνατός του. «Βοήθεια, φωνάξτε ασθε­νο­φόρο, έχει χτυ­πή­σει ο πατέρας μου», έλεγε ο γιος του 50χρονου στους άλλους δύο εργα­ζό­με­νους της επι­χεί­ρη­σης, που προ­σπα­θού­σαν να κατα­λά­βουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με την πρώτη κατα­γραφή της ΕΛ.ΑΣ. από μαρ­τυ­ρίες, ο 50χρονος εντο­πί­στηκε με τις αισθή­σεις του, πεσμέ­νος στο έδαφος να ζητάει νερό, ωστόσο, λίγο αργό­τερα κατέ­ληξε. Αξίζει να σημειω­θεί ότι οι αστυ­νο­μι­κοί αρχικά δεν ενη­με­ρώ­θη­καν από το νοσο­κο­μείο, αλλά έφτασε πλη­ρο­φο­ρία ότι υπάρχει άτομο χτυ­πη­μένο πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Αν και ο γιος του 50χρονου επι­χεί­ρησε να απο­κρύ­ψει τι έχει συμβεί, κατά τη διάρ­κεια της προ­α­νά­κρι­σης δεν άντεξε και ομο­λό­γησε στους αστυ­νο­μι­κούς τι συνέβη. Πατέρας και γιος είχαν άγριο καυγά, που κατέ­ληξε στο να πετάει ο ένας τον άλλον εργα­λεία και αντι­κεί­μενα από το συνερ­γείο. Ένα κυλιν­δρο­πί­στονο φαί­νε­ται πως πέτυχε τον 50χρονο στο κεφάλι, με απο­τέ­λε­σμα τον θανά­σιμο τραυ­μα­τι­σμό του.

Ο πατρο­κτό­νος ομο­λό­γησε την πράξη του, δήλωσε μετα­νιω­μέ­νος και πλέον με τη δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­ζε­ται σε βάρος του ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θεί στη Δικαιο­σύνη.

Πηγή: flash.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.