Αθλητικά

Απόλλωνας: Με Μαντικό και Ιντρίζι και του χρόνου

Δύο ακόμα σημαντικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν αποφασιστική συμβολή στη φετινή σαρωτική πορεία του, κράτησε στο δυναμικό του ο Απόλλωνας Καλυθιών.
Τη φανέλα των «νταμπλούχων» Δωδεκανήσου θα συνεχίσουν να φοράνε οι Ντίνος Μαντικός και ΙγκλιΙντρίζι, γεγονός που δεν μπορεί παρά να χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή Παναγιώτη Σπάρταλη.
Η συμφωνία με τον πρώτο επισημοποιήθηκε μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
«Συνεχίζονται οι ανανεώσεις των πρωταθλητών.
Και ο Ντίνος Μαντικός θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Η αφοσίωση στο αγωνιστικό πλάνο, η σκληρή δουλειά και η αυταπάρνηση στον αγωνιστικό χώρο τον καθιστούν πολύτιμο στέλεχος.
Καθημερινά η διοίκηση δουλεύει για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Απόλλωνα!».
Όσο για τον ΙγκλιΙντρίζι, ο σύλλογος ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
«Τον λένε Ιγκλι και είναι Απόλλων!
Με το γκάζι στο πόδι ο ασυγκράτητος ΙγκλιΙντρίζι συμφώνησε να παραμένει στον Απόλλωνα και τη νέα περίοδο.
Τον αγαπάει η εξέδρα γιατί είναι δικό μας παιδί, τον αγαπάνε οι συμπαίκτες και οι προπονητές γιατί είναι παικταράς.
Είστε ανυπόμονοι για την έναρξη της προετοιμασίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου