Αθλητικά

Διαιτησία: Δέκα οι επιτυχόντες της τελευταίας σχολής

Δέκα νέοι διαιτητές μένουν ως κέρδος από την τελευταία σχολή διαιτησίας, την οποία διοργάνωσε η ΕΠΣΔ και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας.
Αρχικά, τα μαθήματα παρακολούθησαν συνολικά δεκαεπτά υποψήφιοι, ωστόσο στις εξετάσεις συμμετείχαν μόνο δέκα εξ αυτών, οι οποίοι και πέρασαν τη δοκιμασία με απόλυτη επιτυχία.
Με δεδομένο πως λόγω απουσίας ενδιαφέροντος, η ίδια η διοργάνωση της σχολής σώθηκε την τελευταία στιγμή, οι άνθρωποι του χώρου μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τον αριθμό των νέων που εντάσσονται στη δύναμη του ΣΔΠΔ, προσδοκώντας να παραμείνουν καθ’ όλα ενεργοί και να έχουν τη φιλοδοξία να εξελιχθούν.
Τα ονόματα των επιτυχόντων, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται στη Λέρο (δυστυχώς, ο στόχος της ενίσχυσης του Βορείου Συγκροτήματος δεν επετεύχθη, με τη μεγάλη απογοήτευση να έρχεται από την Κω), δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ένωση μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:
«Την Παρασκευή 09 Μαΐου 2025, ολοκληρώθηκε η νέα σχολή Διαιτησίας, με τις γραπτές εξετάσεις των συμμετεχόντων, που διεξήχθησαν στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου. Στις γραπτές εξετάσεις συμμετείχαν δέκα (10) άτομα, τα οποία και πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις ονομασίας Διαιτητών, βάση των αποτελεσμάτων ΚΕΔ/ΕΠΟ:
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΔΑΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΣΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ
ΑΚΟΓΛΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου