ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καβγάς για οικονομική διαφορά εξελίχθηκε σε βίαιη εισβολή σε οικία

Δαμιανός Αθανασίου 2 λεπτά ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

• Σοβαρή καταγ­γε­λία ζευ­γα­ριού • Άγνω­στος άνδρας και 78χρονος κατη­γο­ρού­νται για απειλές, εξύ­βριση και πρό­κληση σωμα­τι­κής βλάβης

Ανα­στά­τωση επι­κρά­τησε στην Κρε­μα­στή το από­γευμα της 31ης Μαρτίου 2025, όταν δύο άτομα – ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών και ένας ακόμα άγνω­στος ημε­δα­πός, περίπου 50 ετών – φέρο­νται να εισέ­βα­λαν βίαια σε οικία, προ­κα­λώ­ντας φθορές, απει­λώ­ντας και τραυ­μα­τί­ζο­ντας μία ηλι­κιω­μένη γυναίκα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν στις 17:37 της 1ης Απρι­λίου 2025, προ­σήλ­θαν στην αρμόδια υπη­ρε­σία δύο κάτοι­κοι της Κρε­μα­στής, ένας άνδρας 45 ετών και η μητέρα του, ηλικίας 81 ετών, και υπέ­βα­λαν μήνυση κατά των δύο δραστών. Σύμφωνα με τη μήνυση, το περι­στα­τικό συνέβη περίπου στις 19:00 της προη­γού­με­νης ημέρας, στον χώρο της κατοι­κίας τους, όπου οι καταγ­γελ­λό­με­νοι φέρο­νται να εμφα­νί­στη­καν αιφ­νι­δια­στικά και με έντονα επι­θε­τική διάθεση.

Όπως ανα­φέ­ρε­ται στην καταγ­γε­λία, το περι­στα­τικό πυρο­δο­τή­θηκε από οικο­νο­μική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των εμπλε­κο­μέ­νων. Οι δράστες, σύμφωνα με τους μηνυτές, εξέ­φρα­σαν απειλές, εξύ­βρι­σαν τους ενοί­κους και έσπασαν την πόρτα της οικίας, προ­χω­ρώ­ντας σε παρά­νομη είσοδο στον ιδιω­τικό χώρο και δια­τα­ράσ­σο­ντας την οικο­γε­νειακή τους γαλήνη.

Κατά την προ­σπά­θειά της να απο­τρέ­ψει την είσοδο, η 81χρονη γυναίκα τραυ­μα­τί­στηκε. Συγκε­κρι­μένα, την ώρα που οι δράστες πίεζαν την πόρτα για να μπουν, αυτή χτύπησε επάνω της, ρίχνο­ντάς την στο έδαφος και προ­κα­λώ­ντας της ελαφρύ τραυ­μα­τι­σμό, σύμφωνα με την περι­γραφή στο ανα­λυ­τικό δελτίο καταγ­γε­λίας. Για τον λόγο αυτό παραγ­γέλ­θηκε και ιατρο­δι­κα­στική εξέταση, ώστε να δια­πι­στω­θεί η φύση και η βαρύ­τητα των τραυ­μά­των.

Η Αστυ­νο­μία προ­χώ­ρησε σε σχετική κατα­γραφή του περι­στα­τι­κού και ενη­μέ­ρωσε τις αρμό­διες υπη­ρε­σίες για την ανα­ζή­τηση του άγνω­στου εμπλε­κο­μέ­νου, ο οποίος δεν έχει μέχρι στιγμής ταυ­το­ποι­η­θεί.

Ο δεύ­τε­ρος καταγ­γελ­λό­με­νος, 78 ετών, κάτοι­κος επίσης Κρε­μα­στής, φέρεται να ήταν γνώ­ρι­μος των θυμάτων και εμπλε­κό­με­νος στην οικο­νο­μική διαφορά που απο­τέ­λεσε το επί­κε­ντρο της σύγκρου­σης.

Δεν ανα­φέρ­θηκε η ύπαρξη κατα­σχε­μέ­νων φυσικών αντι­κει­μέ­νων ή άλλων απο­δει­κτι­κών στοι­χείων από τον χώρο του συμ­βά­ντος, ενώ η έρευνα βρί­σκε­ται σε εξέλιξη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.