ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο 5ο Γυμνάσιο μεταφέρονται οι μαθητές του 15ου Δημοτικού, όπου βρέθηκαν ίχνη αμίαντου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΞΗ

Στη λύση της απο­γευ­μα­τι­νής λει­τουρ­γίας για τους μαθητές του 15ου Δημο­τι­κού σχο­λείου Ρόδου, στο οποίο βρέ­θη­καν ίχνη από αμίαντο, προχωρά η Διεύ­θυνση Πρω­το­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης Δωδε­κα­νή­σου.

Από τις 26 Μαρτίου, όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο προϊ­στά­με­νος της υπη­ρε­σίας, Μπάμπης Ψαράς, οι μαθητές θα παρα­κο­λου­θούν απο­γευ­μα­τινά μαθή­ματα στο 5ο Γυμνά­σιο Ρόδου, πίσω από τη ΔΕΥΑΡ.

Η λει­τουρ­γία του δημο­τι­κού έχει ανα­στα­λεί με απόφαση του δημάρ­χου Αλέ­ξαν­δρου Κολιάδη, μέχρι να ολο­κλη­ρω­θούν οι έλεγχοι στα φθαρ­μένα δάπεδα, ενώ στη συνέ­χεια θα πρέπει να γίνουν εργα­σίες, προ­κει­μέ­νου να κατα­στεί ασφαλές για μαθητές και εκπαι­δευ­τι­κούς.

«Κατα­νο­ούμε ότι θα υπάρξει ανα­στά­τωση», δήλωσε ο προϊ­στά­με­νος της Διεύ­θυν­σης Πρω­το­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης, τόνισε όμως ότι δεν υπάρχει η δυνα­τό­τητα δια­μοι­ρα­σμού των μαθητών σε άλλα Δημο­τικά, ούτε και δια­θέ­σιμο κτίριο για να στε­γά­σει προ­σω­ρινά το 15ο δημο­τικό, σε πρωινή λει­τουρ­γία.

Σύνταξη: Μαριέτα Γαβρι­λιώτη

Πηγή : .ertnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.