ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιδήμαρχος Καλλιθέας ο Ευστάθιος Μανουσάκης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Τον κ. Ευστά­θιο Μανου­σάκη όρισε σήμερα με απόφαση του, ως αντι­δή­μαρχο Καλ­λι­θέας ο δήμαρ­χος Ρόδου κ. Αλέ­ξαν­δρος Κολιά­δης.Στην απόφαση ανα­φέ­ρε­ται πως ο κ. Μανου­σά­κης, θα είναι χωρίς αντι­μι­σθία. Θα μεριμνά, για την καλή λει­τουρ­γία των υπη­ρε­σιών που είναι στην περιοχή ευθύνης του, θα παρα­κο­λου­θεί την εξέλιξη των έργων.

Θα επο­πτεύει το προ­σω­πικό, που υπη­ρε­τεί στις υπη­ρε­σίες του Δήμου στην περιοχή καθώς και τα συνερ­γεία που υπάρ­χουν.  Ακόμη θα συνερ­γά­ζε­ται με τους προ­έ­δρους των τοπικών κοι­νο­τή­των.  Ορί­στηκε ακόμη, ως ανα­πλη­ρω­τής Δημάρ­χου  σε ότι αφορά το Ληξιαρ­χείο με την αρμο­διό­τητα υπο­γρα­φής ληξιαρ­χι­κών πράξεων.

Στην σχετική απόφαση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

 

 

 

 

 

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.