ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασίλης Αράπης: «Θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΑΠΗΣ ΡΟΑ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ

Ακόμα μία μεγάλη διορ­γά­νωση, η τρίτη κατά σειρά την φετινή σεζόν φιλο­ξε­νεί­ται στις εγκα­τα­στά­σεις του Ροδια­κού Όμιλο Αντι­σφαί­ρι­σης.

Μετά το I.T.F. Senior και το τουρ­νουά Billie Jean, αυτές τις ημέρες διε­ξά­γε­ται στο ΡΟΑ το I.T.F. Juniors J60 Rhodes Cup, το οποίο θα ολο­κλη­ρω­θεί την Κυριακή 29 Σεπτεμ­βρίου.

Ο πρό­ε­δρος του Ροδια­κού Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης Βασίλης Αράπης με αφορμή την σπου­δαία διορ­γά­νωση, σε δηλώ­σεις που παρα­χώ­ρησε ανέφερε τα ακό­λουθα:

«Ξεκι­νή­σαμε πάρα πολύ καλά και ο στόχος μας κάθε φορά είναι να ξεπερ­νάμε τον εαυτό μας. Θεωρώ ότι όλα βαίνουν καλώς οργα­νω­τικά και λει­τουρ­γικά και στην προ­σπά­θεια μας αυτή έχουμε ξανά μαζί μας την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και την ΕΦΟΑ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.