Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου στηρίζουν την εικοσιτετράωρη απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΔΕΥΑ και τα σωματεία μας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου για να αποσυρθεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο που καταθέτει το Υπουργείο για τη Ρ.Α.Α.Ε.Υ. που ιδιωτικοποιεί τα νερά.
Το νερό είναι βασικό αγαθό, δεν είναι αγαθό πολυτελείας, και η ιδιωτικοποίησή του θα φέρει οδυνηρές συνέπειες για τους δημότες. Το έχουμε ήδη ζήσει και το έχουμε δει στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.
Απαίτησή μας είναι να διαφυλαχτεί ο δημόσιος κοινωνικός χαρακτήρας του νερού και θα αγωνιστούμε για αυτό.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚ ΧΑΝΙΩΝ : ΜΑΝΩΛΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ : ΠΕΠΟΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ : ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚ ΡΟΔΟΥ: ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.