ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημ. Κρητικός: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές – Δεν επιθυμώ να συμβάλω στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΔΗΜ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δήλωση του επι­κε­φα­λής της παρά­τα­ξης ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ Δημήτρη Κρη­τι­κού:

Συν­δη­μό­τισ­σες, Συν­δη­μό­τες,

Μετά το ατύχημα στα Τέμπη αισθά­νο­μαι βαθύ­τατα συγκλο­νι­σμέ­νος αλλά και συνάμα απο­γοη­τευ­μέ­νος σε σημείο που να αλλάξω τελείως τις απο­φά­σεις μου όσον αφορά την πολι­τική μου παρου­σία στην τοπική αυτο­διοί­κηση.

Απε­δεί­χθη περί­τρανα ότι δεν υπάρχει κράτος εδώ και αρκετά χρόνια, δεν υπάρ­χουν υπη­ρε­σίες και το σπου­δαιό­τερο απ όλα δεν υπάρχει ασφά­λεια ούτε σεβα­σμός προς την ακε­ραιό­τητα του πολίτη.

Παντού επι­κρα­τεί και κυβερνά το χρήμα, το προ­σω­πικό συμ­φέ­ρον πολι­τικό και μη, χρη­σι­μο­ποιώ­ντας ο καθένας την θεσούλα του ως εφαλ­τή­ριο για την ανα­βάθ­μιση της στο μέλλον.

Τα τραίνα δια­λυ­μένα, οι αερο­λι­με­νι­κοί δια­μαρ­τύ­ρο­νται για την πλημ­μελή ασφά­λεια των πτήσεων εδώ και χρόνια, ( αν είναι δυνατόν το 2023 με τον του­ρι­σμό ως την βαριά μας βιο­μη­χα­νία), η υγεία υπο­βαθ­μι­σμένη, δεν μιλάμε πια για την οδική ασφά­λεια που είναι ανύ­παρ­κτη με απο­τέ­λε­σμα να θρη­νούμε κάθε χρόνο πολλούς συναν­θρώ­πους μας χωρίς να υπάρχει καμία πολι­τική ευθύνη!!

Παντού σήψη και παρακμή…

Για δε την τοπική αυτο­διοί­κηση, ούτε τοπική αλλά ούτε και αυτο­διοί­κηση είναι εξαρ­τώ­μενη ολοένα και περισ­σό­τερο από το κεντρικό κράτος και το χει­ρό­τερο απ όλα, τα χωριά μας να χάνουν την ανε­ξαρ­τη­σία τους αλλά και την ταυ­τό­τητα τους.

Προ­σπά­θησα όλα αυτά τα χρόνια να περάσω μιαν άλλη φιλο­σο­φία στα τοπικά μας δρώμενα με υγιή και υπερ­κομ­μα­τική εκπρο­σώ­πηση χωρίς εξαρ­τή­σεις και κυρίως αξιο­κρα­τία.

Για πολλούς και διά­φο­ρους λόγους δεν έγινε απο­δε­κτή.

Ίσως είναι ακόμα νωρίς για υψηλού επι­πέ­δου ωρι­μό­τητα…

Για όλα τα ανωτέρω, απο­φά­σισα να μην είμαι υπο­ψή­φιος στις προ­σε­χείς αυτο­διοι­κη­τι­κές εκλογές διότι δεν επιθυμώ να συμβάλω στην συνε­χι­ζό­μενη υπο­βάθ­μιση της ποιό­τη­τας ζωής των δημοτών μας και γενι­κό­τερα του τόπου μας.

Είναι μια μορφή αντί­δρα­σης και αντί­στα­σης με την ελπίδα της αφύ­πνι­σης του λαού μας που επι­τέ­λους πρέπει να φανεί αμεί­λι­κτος και να απαι­τή­σει τα αυτο­νό­ητα!!

Επί­καιρο και δια­χρο­νικό το << Χαλεπόν άρχε­σθαι υπό χεί­ρο­νος>> του Δημό­κρι­του!

Οφείλω όμως ένα μεγάλο ευχα­ρι­στώ στους συνερ­γά­τες μου στον πρώην Δήμο Καμεί­ρου οι οποίοι πίστε­ψαν σε μένα καθώς και στους Δημότες που με τίμησαν εκλέ­γο­ντας με Δήμαρχο τους με 65%.

Τέσσερα χρόνια αδιά­κο­πης δου­λειάς συνερ­γα­σίας και προ­σφο­ράς με έργα σε όλη την επι­κρά­τεια του Δήμου Καμεί­ρου τα οποία θα μου μείνουν αξέ­χα­στα!!

Τέλος θεωρώ ότι είναι δημο­κρα­τικό μου καθήκον λόγω του ότι βρι­σκό­μα­στε σε προ­ε­κλο­γική περίοδο και δημιουρ­γού­νται παρα­τά­ξεις, να αναφέρω ότι οι σύμ­βου­λοι μου στην ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ εκλεγ­μέ­νοι και μη, τους οποίους επίσης ευχα­ρι­στώ για την εμπι­στο­σύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τα τελευ­ταία τέσσερα χρόνια, μένο­ντας πιστοί και ενω­μέ­νοι στην παρά­ταξη παρά τις οποίες πιέσεις που δέχτη­καν, από εδώ και πέρα είναι ελεύ­θε­ροι να ακο­λου­θή­σουν τον δικό τους πολι­τικό δρόμο.

Με τιμή

Δημή­τρης Γ Κρη­τι­κός

πνευ­μο­νο­λό­γος

επικ. παρά­τα­ξης ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ Δήμου Ρόδου

τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Ο Πολίτης

    Μπράβο σας
    και καλά θα κάνετε
    δυστυχώς οι Δήμαρχοι χρησιμοποιούν (εκτός εισαγωγικών) τους συμπολίτες μας που έχουν καθαρό κούτελο και φέρνουν ψήφους και αφού εκλεγούν δεν τους δίνουν σημασία
    Ας καταλάβουν όλοι ότι τους έχουν ανάγκοι οι Δήμαρχοι και καταλήγουν αυτούς που ψηφίζει ο κόσμος να γίνονται επαίτες και να προσπαθούν να βρουν στο τηλ τον Δήμαρχο
    (μιλάω για όλους τους Δημάρχους διαχρονικά)
    Μην κατέβει κανείς
    Παράδειγμα ο κ. Κρητικός