ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέτσας – Το ΥΠΕΣ έδωσε 22,9 εκατ. ευρώ για πυροπροστασία – Fake news τα 1,7 εκατ. ευρώ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΕΤΣΑΣ

Fake news (ψευδή είδηση) χαρα­κτή­ρισε ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Εσω­τε­ρι­κών Στέλιος Πέτσας την κατη­γο­ρία που απο­δί­δε­ται στην κυβέρ­νηση ότι διέθεσε μόνο 1,7 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ για πυρο­προ­στα­σία.

Ο κ. Πέτσας υπο­στη­ρί­ζει παρα­θέ­το­ντας και τον σχετικό πίνακα με τα ποσά πως μόνο το υπουρ­γείο Εσω­τε­ρι­κών διέθεσε φέτος 22,9 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ για την πυρο­προ­στα­σία.

«Τα fake news βλά­πτουν την προ­σπά­θεια που κάνουμε -κράτος, αυτο­διοί­κηση και πολίτες, ενωμένοι- να αντι­με­τω­πί­σουμε μια πολυ­μέ­τωπη κόλαση. Τελευ­ταίο ψέμα τους ότι δήθεν για δράσεις πυρο­προ­στα­σίας έχουν δια­τε­θεί φέτος €1,7εκ. ενώ ΜΟΝΟ από το @ypesgr

έχουν δια­τε­θεί έως τώρα €22,9εκ» έγραψε πριν από λίγο στο twitter ο Στέλιος Πέτσας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.