Τοπικές Ειδήσεις

Θλίψη σε Κόρινθο και Κάρπαθο για τον ιερέα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Το περιστατικό συνέβη έξω από το χωριό Αθίκια προς το χωριό Χιλιομόδι το απόγευμα της Κυριακής και προκάλεσε συναγερμό στις αρχές.
Ο πρώην εφημέριος Μεσοχωρίου (για 16 χρόνια) και μέχρι σήμερα της εκκλησίας της Αλμυρής Κορινθίας, πατήρ Αθανάσιος Γκότσης, είναι ο νεκρός ο οποίος βρέθηκε εντός του καμένου οχήματος που βρέθηκε μεταξύ Αθικίων και Χιλιομοδίου στην Κορινθία.

Το αυτοκίνητο – σύμφωνα με το korinthostv.gr -, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο που ήταν δίπλα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια πήρε φωτιά. Δυστυχώς ο οδηγός δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο εγκαίρως.

Ο άτυχος ιερέας, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, γυρνούσε από βαφτίσια στο Ναύπλιο και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι από τραγικό γεγονός.

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί στην Κορινθία όταν εντόπισαν ένα καμένο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν απανθρακωμένο το πτώμα του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός είχε απανθρακωθεί.

με στοιχεία από karpathiakanea.gr και tovima.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου