ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΚΕΚ Γεννηματάς και η Περιφέρεια στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και διοργανώνουν Εκπαιδεύσεις Μελισσοκομία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΕΚ Γενηματάς

Το ΚΕΚ της Περι­φέ­ρειας Γεώρ­γιος Γεν­νη­μα­τάς εργά­ζε­ται εντα­τικά και αξιο­ποιεί στο έπακρο κάθε δυνα­τό­τητα ώστε να συμ­βάλ­λει στη στρα­τη­γική επιλογή της Περι­φέ­ρειας για στήριξη του πρω­το­γε­νούς τομέα και των τοπικών παρα­δο­σια­κών μας προ­ϊ­ό­ντων.

Στο πλαίσιο αυτής της προ­σπά­θειας υλο­ποιεί επι­δο­τού­μενο σεμι­νά­ριο με αντι­κεί­μενο

την Προ­ώ­θηση Εξα­γω­γών Και Εξα­γω­γικό Μάρ­κε­τινγκ Αγρο­δια­τρο­φι­κών Προ­ϊ­ό­ντων και την Συμ­μόρ­φωση με πρότυπα συστή­ματα τυπο­ποί­η­σης Αγρο­δια­τρο­φι­κών Προ­ϊ­ό­ντων.

Επίσης έχει ήδη οργα­νώ­σει εκπαι­δευ­τι­κές δράσεις και συνε­χί­ζει να υλο­ποιεί και να προ­ε­τοι­μά­ζει δωρεάν σεμι­νά­ρια σε θεμα­τι­κές ενό­τη­τες όπως Αμπε­λουρ­γία και Οινο­λο­γία, Τοπικές Παρα­δο­σια­κές Συντα­γές (από τοπικά παρα­δο­σιακά προ­ϊ­ό­ντα), Μελισ­σο­κο­μία, Μετα­ποί­ηση Τρο­φί­μων και Ποτών.

Στην προ­σπά­θεια στή­ρι­ξης του πρω­το­γε­νούς τομέα εντάσ­σε­ται και η συνερ­γα­σία για άλλη μια χρονιά, του ΚΕΚ Γεν­νη­μα­τάς με τον Μελισ­σο­κο­μικό Σύλλογο Ρόδου “Η Κυψέλη” για την διορ­γά­νωση εκπαι­δευ­τι­κών δράσεων μέσα στον Μάρτιο.

Οι δράσεις θα ξεκι­νή­σουν την Τετάρτη 17/3/2021 και θα περι­λαμ­βά­νουν διήμερη εκπαι­δευ­τική ημερίδα για αρχα­ρί­ους μελισ­σο­κό­μους και το Σάββατο 27 Μαρτίου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί Ημερίδα μελισ­σο­κο­μίας με τη συμ­με­τοχή δύο κατα­ξιω­μέ­νων προ­σώ­πων του κλάδου της Μελισ­σο­κο­μίας όπου μπορεί να την παρα­κο­λου­θή­σουν τόσο αρχά­ριοι όσο και έμπει­ροι μελισ­σο­κό­μοι.

Ακο­λου­θώ­ντας της εξε­λί­ξεις και με βάση τις νέες επι­τα­γές επι­μόρ­φω­σης λόγω της παν­δη­μίας του Covid 19,οι εκπαι­δεύ­σεις αυτές θα υλο­ποι­η­θούν εξ απο­στά­σεως δια­δι­κτυακά μέσα από την πλατ­φόρμα σύγ­χρο­νης τηλεκ­παί­δευ­σης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφά­λεια των συμ­με­τε­χό­ντων και εκπαι­δευ­τών.

Οι αιτή­σεις για συμ­με­τοχή στο πρό­γραμμα γίνο­νται ηλε­κτρο­νικά στη διεύ­θυνση του έργου ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ www.katartisi-pnai.gr που χρη­μα­το­δο­τεί­ται από την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.