ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Κυρίτσης: Για τριάκοντα αργύρια η δημοτική αρχή Κω υποθηκεύει το μέλλον του νησιού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κυρίτσης
Μέγεθος γραμμάτων

Σα­φείς αιχ­μές, για τη στάση της δη­μο­τι­κής αρχής Κω ένα­ντι του προ­σφυ­γι­κού/με­τα­να­στευ­τι­κού προ­βλή­μα­τος, μετά την από­φα­ση της κυ­βέρ­νη­σης για επέ­κτα­ση της υπάρ­χου­σας δομής, αφή­νει η πα­ρά­τα­ξη της μεί­ζο­νος μειο­ψη­φί­ας «Δύ­να­μη Αλ­λα­γής».

Ο επι­κε­φα­λής της πα­ρά­τα­ξης, πρώην δή­μαρ­χος, Γιώρ­γος Κυ­ρί­τσης, μι­λώ­ντας σή­με­ρα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέ­φε­ρε ότι η στάση της δη­μο­τι­κής αρχής είναι τόσο χλια­ρή, που φτά­νει στο ση­μείο της απρα­ξί­ας, γε­γο­νός που προ­κα­λεί υπό­νοιες.

«Σύ­ντο­μα θα κλη­θεί να απα­ντή­σει με τι ανταλ­λάγ­μα­τα εξαρ­γυ­ρώ­νει τη στάση της αυτή» είπε, το­νί­ζο­ντας ότι για τριά­κο­ντα αρ­γύ­ρια ο δή­μαρ­χος της Κω υπο­θη­κεύ­ει το μέλ­λον του νη­σιού.

Ανέ­φε­ρε, επί­σης, πως παρ’ ότι η δη­μο­τι­κή αρχή έχει τα­χθεί κατά της δη­μιουρ­γί­ας νέας δομής κλει­στού τύπου, δεν μπο­ρεί να υπο­στη­ρί­ξει ούτε στοι­χειω­δώς την από­φα­σή της.

. πηγή ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.