Τέσσερις ασθενείς, ανάμεσά τους 3 παιδιά, που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης μεταφέρθηκαν χθες από νησιά του Αιγαίου σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.
Συγκεκριμένα:
– Ένα ελικόπτερο Super Puma μετέφερε ένα παιδί και έναν ασθενή από τη Λέρο στο πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
– Ένα αεροσκάφος C-130 μετέφερε ένα παιδί από τη Ρόδο στην Ελευσίνα.
– Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε ένα βρέφος από τη Μυτιλήνη στη Ελευσίνα.
Οι ασθενείς παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.