Τοπικές Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Χάλκης στις Βρυξέλλες

Ο Δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος θα ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, ως προσκεκλημένους του έλληνα Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Εκεί θα συμμετάσχει στην ομάδα επισκεπτών ειδικού ενδιαφέροντος από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και Ακαδημαϊκούς. Το συνέδριο θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ο δήμαρχος θα έχει την δυνατότητα να λάβει ενημέρωση για τις αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στις 19 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει σε ειδικό συνέδριο απαρτιζόμενο από έλληνες ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους του Ευρωκοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής επιτροπής με κύριο θέμα την υιοθέτηση βιώσιμων και έξυπνων πολιτικών σε αγροτικές και ηπειρωτικές περιοχές για ένα ευημερούν μέλλον στην Ευρώπη (The adoption of the sustainable and smart policies in rural and insular areas for a prosperous future in Europe).

Βασικοί άξονες του συνεδρίου είναι οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της πολιτικής συνοχής 2021-2027, οι πολιτικές βασισμένες στην έξυπνη και βιώσιμη ανάπτυξη, η βιώσιμη ανάπτυξη και οι έξυπνες πολιτικές σε αγροτικές και νησιωτικές περιοχές, η πράσινη ανάπτυξη και οι ανανεώσιμες και Αειφορικές πηγές ενέργειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου