ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέτσας για τις συναντήσεις Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς: Άσκηση συναίνεσης, όχι επικοινωνιακό παιχνίδι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

“Ο Πρω­θυ­πουρ­γός Κυριά­κος Μητσο­τά­κης ανέλαβε την πρω­το­βου­λία να συνα­ντη­θεί με τους πολι­τι­κούς αρχη­γούς για τη διευ­κό­λυνση των Ελλήνων του εξω­τε­ρι­κού να ψηφί­ζουν από τον τόπο δια­μο­νής τους”, δήλωσε ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος, Στέλιος Πέτσας.

“Ελπί­ζουμε ότι η σημε­ρινή πρω­το­βου­λία για αυτό το μείζον θέμα που αφορά εκα­το­ντά­δες χιλιά­δες Έλληνες θα είναι μια επι­τυ­χής άσκηση συναί­νε­σης και δεν θα μετα­τρα­πεί σε επι­κοι­νω­νιακό παι­χνίδι” πρό­σθεσε ο υφυ­πουρ­γός παρά τω Πρω­θυ­πουργώ και κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.