Ειδήσεις

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο Καμμένος για τις καταγγελίες για μίζες κατά Κοτζιά

Ο κ. Καμμένος πρόκειται να παραδώσει στην Εισαγγελία έγγραφα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του

Για μαρτυρική κατάθεση κλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Η κλήτευση του πρώην υπουργού αφορά στην εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Καμμένος είναι ο πρώτος μάρτυρας που καλείται -από την Εισαγγελία- να καταθέσει στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας.

Ο ίδιος, λίγο πριν αρχίσει η κατάθεσή του, ανέφερε πως κλήθηκε από την Εισαγγελία να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις παρένθετες εταιρίες της βίζας του υπουργείου Εξωτερικών. «Θα βγουν πολλά πράγματα», είπε ο πρώην υπουργός, ο οποίος είναι και ο μηνυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος πρόκειται να παραδώσει στην Εισαγγελία έγγραφα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του, αλλά και να προτείνει συγκεκριμένους μάρτυρες, ανάμεσά τους και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου