Τοπικές Ειδήσεις

Παρ’ ολίγον ατύχημα στην Ρόδο

Είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις ελληνικές πόλεις με τα παλιά ετοιμόρροπα κτήρια. Αλλά και η Ρόδος δεν πάει πίσω. Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ στις 11:00, από τριώροφη ετοιμόρροπη οικοδομή, (πρώην ξενοδοχείο Sunny) που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Ψαροπούλας, (λίγο πριν από το άγαλμα του Διαγόρα), ξεκόλλησε από τη μία μεριά το κάγκελο του δεύτερου ορόφου μήκους τουλάχιστον 10 μέτρων και βρέθηκε στο κενό.
Ευτυχώς το συγκράτησε η στήριξή του από την άλλη μεριά και σταμάτησε μερικά εκατοστά πάνω από το εστιατόριο του ισογείου, στο οποίο προξένησε ελαφρές ζημιές από τις πέτρες που έπεσαν. Το ευτύχημα βέβαια είναι που δεν ξεκόλλησε εντελώς, γιατί θα θρηνούσαμε πολλά θύματα.
Κλήθηκε η πυροσβεστική και απομάκρυνε όλα τα αιωρούμενα επικίνδυνα αντικείμενα, καθώς επίσης και το κάγκελο του πρώτου ορόφου που ήταν και αυτό ετοιμόρροπο.
Το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πειραιώς και της εκκλησίας και είναι επιτακτική ανάγκη να λάβουν άμεσα μέτρα αποκατάστασης των επικίνδυνων αντικειμένων που ανά πάσα στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο να ξαναπέσουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου