Τοπικές Ειδήσεις

Νεκρός 67χρονος Ρώσος τουρίστας-Παρασύρθηκε από ταξί στην Ρόδου-Καλλιθέας

Τραγικό θάνατο, σε τροχαίο που συνέβη χθες και ώρα 22:30 στο 12ο χλμ της ε.ο Ρόδου – Καλλιθέας,  βρήκε 67χρονος Ρώσος τουρίστας, ο ποίος παρασύρθηκε, ενώ διέσχιζε τον δρόμο, από ταξί το οποίο οδηγούσε 23χρονος.Ο οδηγός συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Petros    11.07.2019 12:43

    Ακου Μικε. ο οδηγος του ταξι ηταν νεαρος και ηταν η πρωτη του μερα στην δουλεια. Σημερα ολοι οι οδηγοι ταξι σταματανε στις διαβασεις, και ειδικα στην συγκεκριμένη. Ο τουριστας πηγαινε απο το κυρίως κτιριο της Μονάδας στο απέναντι οπου η πιο συντομη διαδρομη ειναι αυτη που εχει διαβάσεις. και εκει να μην ειμουνα, θα πρεπει να ειμουν πιο βλακας απο οτι ειμαι για να μην μπορουσα να συμπερανω οτι χτυπηθηκε πανω στην διαβαση. Χαιρομαι ομως που συμφωνεις στο γεγονος οτι ο οδηγος ειχε αναπτυξει υπερβολικη ταχυτητα (το οποιο ειναι πραγματικότητα).

  • Mike    11.07.2019 12:20

    Eisoun ekei Kyrie petro kai eides ton tourista na pernaei apo tis diabaseis?

  • Petros    11.07.2019 10:55

    να σημειωθει οτι το θυμα διέσχιζε τον δρομο πανω σε διαβαση, οπου αν το οχημα κινειται πλησιον του οριου ταχυτητας εχει αυθονο χρονο να αντιδρασει.

Σχολιασμός άρθρου