«Επικίνδυνος ο Ίκαρος»!

Τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας επεσήμαναν στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ο τεχνικός του Κολοσσού ΒΑΠ Μηνάς Γκέκος και ο Αμερικανός Λαρόν Ντέντι. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τις «παγίδες» του σημερινού αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας, ενώ ο Ντέντι τόνισε ότι η τύχη του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους παίκτες του Κολοσσού ΒΑΠ.
Ο έμπειρος κόουτς υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας. Παίζουμε απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, που διαθέτει καλή έδρα. Ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει πολύ καλή ψυχολογία, μετά τη μεγάλη νίκη που έκανε στην Καβάλα. Σαφώς και πρόκειται για μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα και το παιχνίδι χρειάζεται τεράστια προσοχή σε άμυνα και επίθεση. Παρά τα προβλήματα μας, θεωρώ ότι δουλέψαμε σκληρά, τα παιδιά προσπάθησαν μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, τον Ίκαρο Καλλιθέας, που είναι μία δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες».
Ο Λαρόν Ντέντι από την πλευρά του υπογράμμισε: «Έχουμε κάνει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και τώρα παίζουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, που προέρχεται από εκτός έδρας νίκη. Πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με αυτό που μπορούμε, έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε στην Αθήνα. Ο Ίκαρος είναι μία σκληρή ομάδα, που τρέχει στον αιφνιδιασμό και διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες. Για μας το παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως και όλα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και στις δυνατότητες της και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».