ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στράτος Καρίκης: “Οι παρεμβάσεις μας άρχισαν να ενοχλούν…”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Στράτος Καρίκης

O υπ. Δή­μαρ­χος Ρόδου κ. Στρά­τος Κα­ρί­κης, έκανε την ακό­λου­θη δή­λω­ση, σχε­τι­κά με την ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σαν οι Πρό­ε­δροι των Κοι­νο­τή­των Έμπω­νας και Κρη­τη­νί­ας:

 

“Φαί­νε­ται ότι οι πα­ρεμ­βά­σεις μας άρ­χι­σαν να ενο­χλούν και να προ­κα­λούν “αγα­νά­κτη­ση”, όπως ανα­φέ­ρουν τα δύο στε­λέ­χη της απερ­χό­με­νης δη­μο­τι­κής αρχής.

Aγα­νά­κτη­ση όμως για ποιο λόγο; Επει­δή ζή­τη­σα ενη­μέ­ρω­ση από την Προϊ­στα­μέ­νη της Εφο­ρεί­ας Αρ­χαιο­τή­των για για να ξε­μπλο­κά­ρει η με­γά­λη επέν­δυ­ση στην πε­ριο­χή της Κρη­τη­νί­ας.

Προ­φα­νώς και σύμ­φω­να με τη δική τους λο­γι­κή, απα­γο­ρεύ­ε­ται να εν­δια­φέ­ρε­ται οποιοσ­δή­πο­τε άλλος, εκτός από τους ίδιους. Και μι­λά­με για ένα ζή­τη­μα που υπάρ­χει ταύ­τι­ση από­ψε­ων και ομό­θυ­μη συμ­φω­νία για να προ­χω­ρή­σει η ση­μα­ντι­κή αυτή επέν­δυ­ση για την πε­ριο­χή. Πρό­κει­ται για μια ακραία κα­θε­στω­τι­κή νο­ο­τρο­πία.

Θα ήθελα να ενη­με­ρώ­σω όλους τους πο­λί­τες της πε­ριο­χής ότι η Προϊ­στα­μέ­νη της Εφο­ρεί­ας Αρ­χαιο­τή­των κ.Μι­χαη­λί­δου αντα­πο­κρί­θη­κε θε­τι­κά στο αί­τη­μα μου για ενη­μέ­ρω­ση. Και μέσα στην εβδο­μά­δα θα υπάρ­ξει συ­νά­ντη­ση.

Το ζή­τη­μα της υλο­ποί­η­σης του με­γά­λου επεν­δυ­τι­κού σχε­δί­ου στην Άμαρ­το δεν προ­σφέ­ρε­ται για αντι­πα­ρα­θέ­σεις. Σκο­πός όλων μας είναι να αρ­θούν όλα τα εμπό­δια και να προ­χω­ρή­σει η επέν­δυ­ση. Αυτός είναι ο δικός μου στό­χος και δεν θα εμπλα­κώ σε άγο­νες αντι­πα­ρα­θέ­σεις’’.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.