ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχές Φεβρουαρίου στην Τουρκία ο Αλέξης Τσίπρας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ερντογάν-Τσίπρας

H απο­χώ­ρηση του Πάνου Καμ­μέ­νου από την κυβέρ­νηση φαί­νε­ται πως άνοιξε τον δρόμο του Αλέξη Τσίπρα προς την Τουρκία.

Λίγα 24ωρα μετά την παραί­τηση του κυβερ­νη­τι­κού εταίρου, η Προ­ε­δρία της Τουρ­κίας ανα­κοί­νωσε ότι στις αρχές Φεβρουα­ρίου πρό­κει­ται να επι­σκε­φτεί την Τουρκία ο Έλληνας πρω­θυ­πουρ­γός.

Ο εκπρό­σω­πος της Προ­ε­δρίας, Ιμπραήμ Καλίν, μιλώ­ντας για το προ­σε­χές πρό­γραμμα του Προ­έ­δρου Ερντο­γάν και την περιο­δεία του για τις επι­κεί­με­νες δημο­τι­κές εκλογές μεταξύ άλλων είπε: «Όπως ξέρετε συνε­χί­ζε­ται η κινη­τι­κό­τητα των ξένων ηγετών που έρχο­νται στη χώρα μας. Φιλο­ξε­νούμε αυτή την περίοδο τον πρόεδρο της Κρο­α­τίας. Στις αρχές Φεβρουα­ρίου σχε­διά­ζε­ται η επί­σκεψη του Έλληνα πρω­θυ­πουρ­γού, Αλέξη Τσίπρα. Όσο ξεκα­θα­ρί­ζο­νται τα προ­γράμ­ματα της επί­σκε­ψης, θα συνε­χί­ζουμε να σας ενη­με­ρώ­νουμε».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.