ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κονταροχτυπιούνται» Airbnb – Booking για τις ενοικιάσεις σπιτιών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ενοικιάζεται

Οι δύο πλατ­φόρ­μες βρί­σκο­νται σε πόλεμο για τα δωμάτια και τα σπίτια που τίθε­νται προς ενοι­κί­αση στην Αθήνα.

Σημειώ­νε­ται πως το Booking που μέχρι πρό­σφατα ήταν επι­κε­ντρω­μένο σε ξενο­δο­χεία έχει δημιουρ­γή­σει ειδικό τμήμα στην Αθήνα προ­σφέ­ρο­ντας άμεση υπο­στή­ριξη σε ιδιώτες ώστε να ανε­βά­σουν το δια­μέ­ρι­σμά τους στην πλατ­φόρμα του.

Μάλιστα, οι κάτοχοι των εν λόγω δια­με­ρι­σμά­των ανα­φέ­ρουν σε δηλώ­σεις τους πως όταν έβαλα το δια­μέ­ρι­σμα τους στο Booking κατά­φε­ραν να δεχθούν αμέσως τηλε­φώ­νημα.

Η προ­σπά­θεια φαί­νε­ται ότι απο­δί­δει καθώς αυτή τη στιγμή, σχεδόν 17.000 δια­με­ρί­σματα είναι δια­θέ­σιμα για βρα­χυ­χρό­νιες μισθώ­σεις μέσω της πλατ­φόρ­μας Booking.com

πηγή dikaiologitika.gr

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.