ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Στην προετοιμασία χωρίς Γεωργίου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων επέ­στρε­ψαν χθες οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος, μετά από το ρεπό της Κυ­ρια­κής, προ­κει­μέ­νου να συ­νε­χί­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για την σεζόν 2018-2019 και το νέο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας.

Το πρό­γραμ­μα διε­ξή­χθη το από­γευ­μα στο γή­πε­δο Θε­ο­λό­γου, με τον Μάρκο Στε­φα­νί­δη και τους συ­νερ­γά­τες του, μετά από το απα­ραί­τη­το ζέ­στα­μα να δί­νουν εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και τα­κτι­κής, όπως και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Το ευ­χά­ρι­στο για τον έμπει­ρο τε­χνι­κό είναι ότι δεν υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα, αφού εκτός από τον Γιώρ­γο Δε­λα­πόρ­τα που συ­νε­χί­ζει να προ­πο­νεί­ται ατο­μι­κά, ανε­βά­ζο­ντας κα­θη­με­ρι­νά ρυθ­μούς, όλοι οι υπό­λοι­ποι αθλη­τές είναι στην διά­θε­σή του.

Οι προ­πο­νή­σεις για τους «το­ξο­βό­λους» θα είναι κα­θη­με­ρι­νές μέχρι και το τέλος της εβδο­μά­δας.

Τέλος ο Γε­ωρ­γί­ου

Σύ­ντο­μη απο­δεί­χθη­κε η θη­τεία του Άκη Γε­ωρ­γί­ου στην ομάδα του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος. Ο έμπει­ρος ακραί­ος με­σο­ε­πι­θε­τι­κός ζή­τη­σε να απο­χω­ρή­σει από τους «το­ξο­βό­λους» για προ­σω­πι­κούς λό­γους, με την διοί­κη­ση να απο­δέ­χε­ται το αί­τη­μά του, προ­χω­ρώ­ντας στην απο­δέ­σμευ­σή του.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής απο­χαι­ρέ­τη­σε την ομάδα με την ακό­λου­θη δή­λω­ση στο προ­σω­πι­κό προ­φίλ που δια­τη­ρεί σε ιστο­σε­λί­δα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης:

«Στο πο­δό­σφαι­ρο αυτό που μένει είναι οι αν­θρώ­πι­νες σχέ­σεις. Και αν και ήταν σύ­ντο­μο το πέ­ρα­σμά μου από τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος αυτές τις σχέ­σεις τις έζησα έντο­να και θα συ­νε­χί­σω να τις ζω σαν φίλος.

Ευ­χα­ρι­στώ τον πρό­ε­δρο Μι­χά­λη Χα­τζη­νι­κή­τα για την άψογη συ­μπε­ρι­φο­ρά του και ελ­πί­ζω κά­ποια στιγ­μή να επι­στρέ­ψω και να συ­νε­χί­σω αυτό που άφησα στην μέση.

Είμαι σί­γου­ρος για την επι­τυ­χία της ομά­δας, καθώς δια­θέ­τει όλα όσα χρειά­ζο­νται γι’ αυτήν. Εις το επα­νι­δείν».

Ικα­νο­ποί­η­ση από την διά­θε­ση και την αντί­δρα­ση

Το Σάβ­βα­το ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος έδωσε φι­λι­κό παι­χνί­δι στο πλαί­σιο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας, με αντί­πα­λο τον Φοίβο στο γή­πε­δο Κρε­μα­στής. Οι «το­ξο­βό­λοι» επι­κρά­τη­σαν με σκορ 2-1, με τον Μάρκο Στε­φα­νί­δη να μένει ικα­νο­ποι­η­μέ­νος από την διά­θε­ση και την αντί­δρα­ση των πο­δο­σφαι­ρι­στών του, αφού βρέ­θη­καν πίσω στο σκορ, όμως κα­τά­φε­ραν να αντι­στρέ­ψουν την κα­τά­στα­ση και να επι­κρα­τή­σουν.

Η ομάδα πα­ρου­σιά­στη­κε αρ­κε­τά βελ­τιω­μέ­νη, ωστό­σο ο Μάρ­κος Στε­φα­νί­δης ζή­τη­σε από τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του να συ­νε­χί­σουν την εντα­τι­κή δου­λειά, αφού στό­χος είναι η ομάδα να πα­ρου­σια­στεί πα­νέ­τοι­μη στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας.

Χρυ­σός χο­ρη­γός η «ΑΠΛΩΣ – ΛΙ­ΜΠΕΡ ΑΕΒΕ»

Με ανα­κοί­νω­σή του ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος, επι­ση­μο­ποί­η­σε την συ­νερ­γα­σία του με την εται­ρεία «ΑΠΛΩΣ – ΛΙ­ΜΠΕΡ ΑΕΒΕ», η οποία θα είναι ο χρυ­σός χο­ρη­γός του συλ­λό­γου στην σεζόν 2018-2019.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος είναι στην ευ­χά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει τη συ­νέ­χεια της συ­νερ­γα­σί­ας για μια ακόμη αγω­νι­στι­κή σεζόν με την επι­χεί­ρη­ση ΄΄Α­ΠΛΩΣ – ΛΙ­ΜΠΕΡ ΑΕ­ΒΕ­΄΄.

Για ακόμη μια χρο­νιά, μία ανα­γνω­ρι­σμέ­να επι­τυ­χη­μέ­νη επι­χεί­ρη­ση του νη­σιού θα βρί­σκε­ται στο πλευ­ρό της ομά­δας μας.

Η συ­γκε­κρι­μέ­νη εται­ρεία προ­στί­θε­ται στη μακρά λίστα των το­πι­κών επι­χει­ρή­σε­ων που στη­ρί­ζουν τη φι­λο­σο­φία της διοί­κη­σής μας, η οποία επε­κτεί­νε­ται και πέρα από το πο­δό­σφαι­ρο.

Η ΄΄Α­ΠΛΩΣ – ΛΙ­ΜΠΕΡ ΑΕ­ΒΕ­΄΄ είναι γνω­στό στην το­πι­κή μας κοι­νω­νία ότι στη­ρί­ζει τον αθλη­τι­σμό της Ρόδου πολλά χρό­νια και δεν μπο­ρού­σε να μεί­νει αμέ­το­χη απέ­να­ντι στην ομάδα που τα τε­λευ­ταία χρό­νια έχει πρω­τα­γω­νι­στι­κό ρόλο στην ανά­πτυ­ξη του αθλη­τι­σμού στο νησί μας.

Εί­μα­στε σί­γου­ροι ότι η συ­νερ­γα­σία με την ΄΄Α­ΠΛΩΣ – ΛΙ­ΜΠΕΡ ΑΕ­ΒΕ­΄΄ θα ωφε­λή­σει και τις δύο πλευ­ρές».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.