Μία ανάσα από την απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα Γεννάδιου Ξενοδόχοφ βρίσκεται η ομάδα του Διαγόρα, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό της για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Διαγόρα είχαν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις του έμπειρου πορτιέρο και ακόμα δύο αλλοδαπών γκολκίπερ για την υπεράσπιση της εστίας τους.
Τελικά, η διοίκηση του «γηραιού» κατέληξε στον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε προφορική συμφωνία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», σήμερα ο έμπειρος τερματοφύλακας αναμένεται στο νησί μας, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, να ανακοινωθεί επίσημα και ο αθλητής να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη.
Τώρα όσον αφορά στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης, μετά από το ναυάγιο της μετεγγραφής του Λεωνίδα Κυβελίδη, οι άνθρωποι του Διαγόρα έστρεψαν εκ νέου την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας τον κατάλληλο επιθετικό, με συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι του, για να κινήσουν τις διαδικασίες της απόκτησής του.
Στα αγωνιστικά
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Διαγόρα για την σεζόν 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και ταχύτητες.
Το ευχάριστο για τον Νίκο Παντέλη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς αθλητών.
Οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» θα προπονηθούν και σήμερα, καθώς το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Σ. Ρόδος που είχε προγραμματιστεί, ματαιώθηκε.
Α. Γιόνδης: « Ήρθα και φεύγω σαν φίλος»
Παρελθόν από τις τάξεις του Διαγόρα αποτελεί ο Αντώνης Γιόνδης, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.
Ο έμπειρος επιθετικός αποχαιρέτισε τον σύλλογο με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι ήρθε και φεύγει σαν φίλος και ότι κάποιοι έχουν μπερδέψει το αγωνιστικό με το προσωπικό.
Αναλυτικά:
«Ήρθα σαν φίλος, φεύγω σαν φίλος από την ομάδα του Διαγόρα. Είχα κ@@@ για την ομάδα και ένιωθα ήρεμος.
Το μόνο που θα πω είναι ότι έχετε μπερδέψει το αγωνιστικό με το προσωπικό.
Εύχομαι καλή συνέχεια».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ