Μια μικρή διαφορά στο οικονομικό είναι αυτή που εμποδίζει τον Γιώργο Δανά από το να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου. Αυτό επεσήμανε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με χθεσινές του δηλώσεις προς την «δσπορ». Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε ως εξής:
«Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά μας είναι μικρή. Δυστυχώς όμως μέχρι τώρα δεν μπορούμε να τα βρούμε. Εγώ είχα πει από την αρχή ότι προτεραιότητα μου είναι η Ρόδος. Για τον λόγο αυτό, ούτε την ελευθέρα μου πήρα, ούτε και μίλησα με άλλη ομάδα του τοπικού. Απέρριψα μάλιστα και μια πρόταση που είχα από ομάδα Β’ Εθνικής κατηγορίας. Έριξε και τις οικονομικές μου απαιτήσεις και σε σχέση με πέρσι τους πρότεινα να παίρνω σχεδόν τα μισά χρήματα. Ακόμα όμως και έτσι δεν τα έχουμε βρει και δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα»
Όσο για το τι σκέφτεται να κάνει, μας είπε τα εξής:
«Θέλω να παίξω στη Ρόδο. Αυτό είναι δεδομένο και το έχω σαν προτεραιότητα. Από εκεί και πέρα όμως εάν δεν τα βρούμε, υπάρχουν δυο σενάρια. Είτε να παίξω για λογαριασμό των Ιπποτών στην Β’ Κατηγορία, είτε και να μην παίξω καθόλου τουλάχιστον μέχρι κα τον προσεχή Δεκέμβριο. Θα δούμε»
Σε ότι αφορά τώρα την εξέλιξη της προετοιμασίας, ο τεχνικός Μιχάλης Χαρίτος θα δώσει ρεπό σήμερα στους παίκτες του και όλοι θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς από αύριο. Το ευχάριστο για τον τεχνικό των «ελαφιών» είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και βλέπει πως όλοι οι παίκτες του δείχνουν μεγάλη όρεξη στις προπονήσεις.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/protereotita-mou-i-rodos/













