ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eπιστολή – απάντηση του Μανώλη Καμπουρόπουλου στη ΝΟΔΕ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καμπουρόπουλος Μανώλης

Από τον κ. Μα­νώ­λη Κα­μπου­ρό­που­λο απε­στά­λη στη ΝΟΔΕ η ακό­λου­θη ανοι­κτή επι­στο­λή:

«Αγα­πη­τοί φίλοι και συ­να­γω­νι­στές (όχι από τα παλιά αλλά από τα πολύ πρό­σφα­τα), μέλη της Νο­μαρ­χια­κής της Ν.Δ., αγα­πη­τέ φίλε πρό­ε­δρε Παύλο Μπα­κί­ρη.

Με αφορ­μή την πρό­σφα­τη ανα­κοί­νω­ση της Νο­μαρ­χια­κής της Ν.Δ. που δη­μο­σιεύ­θη­κε στον ημε­ρή­σιο τύπο, νοιώ­θω την ανά­γκη και την υπο­χρέ­ω­ση να εκ­φρά­σω δη­μό­σια την άποψη μου.

Αντι­λαμ­βά­νο­μαι την προ­σπά­θεια σας να βρεί­τε τους κα­λύ­τε­ρους για να εκ­προ­σω­πή­σουν την Ν.Δ. στις επερ­χό­με­νες εκλο­γές και βέ­βαια πολύ καλά κά­νε­τε εάν πράγ­μα­τι το προ­σπα­θεί­τε.

Όμως δεν αντι­λή­φθη­κα με ποιες δια­δι­κα­σί­ες το επι­χει­ρεί­τε, όπως επί­σης δεν αντι­λή­φθη­κα ποια είναι για εσάς τα κρι­τή­ρια της επι­λο­γής του κα­λύ­τε­ρου.

Μήπως είναι του κα­λύ­τε­ρου φίλου, της κα­λύ­τε­ρης πα­ρέ­ας, είτε της προ­σφο­ράς στην πα­ρά­τα­ξη, στα κοινά, στην κοι­νω­νία και στην πα­τρί­δα (…) ;

Χαί­ρο­μαι ιδιαί­τε­ρα όταν βλέπω νέους αν­θρώ­πους να ασχο­λού­νται με τη με­γά­λη αυτή πα­ρά­τα­ξη που εκ­προ­σω­πεί εκα­τομ­μύ­ρια Έλ­λη­νες, και να υπη­ρε­τούν την ιδε­ο­λο­γία και τις αρχές της ανι­διο­τε­λώς.

Είναι υπο­χρέ­ω­ση όμως αυτών των νέων αν­θρώ­πων να γνω­ρί­ζουν την ιστο­ρία και της πα­ρά­τα­ξης και των αν­θρώ­πων που προ­σέ­φε­ραν πολλά σε δύ­σκο­λους και­ρούς και να μην απα­ξιώ­νουν κα­νέ­ναν. Πε­ρισ­σό­τε­ρο δε τώρα που η Ν.Δ. απαι­τεί και έχει ανά­γκη για να αντι­με­τω­πί­σει τις επερ­χό­με­νες εκλο­γι­κές ανα­με­τρή­σεις σε πολλά επί­πε­δα .

Με εκτί­μη­ση, Μα­νώ­λης Κα­μπου­ρό­που­λος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.