ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατατέθηκε η ΕΔΕ για την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
στρατιωτικοί

Ολο­κλη­ρώ­θηκε, κατα­τέ­θηκε στο ΓΕΕΘΑ και αξιο­λο­γεί­ται, η ΕΔΕ για την υπόθεση αιχ­μα­λω­σίας των δύο στρα­τιω­τι­κών μας από τους Τούρ­κους. Η πρώτη αίσθηση που υπάρχει για τα όσα περι­λαμ­βά­νει η ΕΔΕ, είναι πως τα πιο ενδια­φέ­ρο­ντα από τις κατα­θέ­σεις που υπάρ­χουν είναι αυτά που έχουν ειπωθεί από τους γονείς των δύο στρα­τιω­τι­κών.

Υπεν­θυ­μί­ζουμε ότι την πρώτη φορά που κατα­τέ­θηκε το πόρισμα της ΕΔΕ, το ΓΕΕΘΑ το επέ­στρεψε μαζί με ένα ερω­τη­μα­το­λό­γιο 14 σελίδων. Από τις πλη­ρο­φο­ρίες που υπάρ­χουν προ­κύ­πτει ότι οι πολλές ερω­τή­σεις που είχε υπο­δεί­ξει το ΓΕΕΘΑ δεν έχουν απα­ντη­θεί επαρκώς.

Έχουν περάσει ήδη 161 ημέρες από την σύλληψη των στρα­τιω­τι­κών μας. Η ένταση που επι­κρα­τεί στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας για την υπόθεση του Αμε­ρι­κα­νού πάστορα που ο Ερντο­γάν αρνεί­ται να απε­λευ­θε­ρώ­σει έχει περι­πλέ­ξει ακόμη περισ­σό­τερο την κατά­σταση.

Πηγή: militaire.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.