ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλυπητήριο του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Γιάννη Παπακυριακόπουλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δ. ΓΑΚΗΣ

Τη με­γά­λη του θλίψη για το θά­να­το του Γιάν­νη Πα­πα­κυ­ρια­κό­που­λου εκ­φρά­ζει σε δή­λω­σή του ο βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου Δη­μή­τρης Γάκης.

«Ο Γιάν­νης Πα­πα­κυ­ρια­κό­που­λος υπήρ­ξε ένα από τα ιστο­ρι­κά στε­λέ­χη της Αρι­στε­ράς στη Ρόδο. Πι­στός σ’ όλη του τη ζωή στις αξίες της Ανα­νε­ω­τι­κής Αρι­στε­ράς, τις οποί­ες στή­ρι­ξε με συ­νέ­πεια και σθέ­νος σε όλη την πο­ρεία της ζωής του, μέσα από κοι­νω­νι­κούς, συν­δι­κα­λι­στι­κούς και πο­λι­τι­κούς αγώ­νες. Πρω­το­στά­τη­σε σε ση­μα­ντι­κές πο­λι­τι­στι­κές και πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κές πρω­το­βου­λί­ες στη Λάρδο και συμ­με­τεί­χε ενερ­γά στην Το­πι­κή Αυ­το­διοί­κη­ση. Ο Γιάν­νης ήταν μια πο­λυ­σχι­δή προ­σω­πι­κό­τη­τα που συ­νέ­νω­νε με τις πρά­ξεις του. Όσοι τον γνω­ρί­σα­με σε δύ­σκο­λες επο­χές, θα τον θυ­μό­μα­στε πάντα για την δυ­να­μι­κό­τη­τα, την εντι­μό­τη­τα και την προ­σφο­ρά του. Μας δί­δα­ξε πο­λι­τι­κό ήθος και ορ­μη­τι­κή αγω­νι­στι­κό­τη­τα. Εκ­φρά­ζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώ­λεια του και τη συ­μπα­ρά­στα­σή μου στο πέν­θος της οι­κο­γέ­νειάς του».

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.