Ο Πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται για τα δεκάδες θύματα λόγω των πυρκαγιών στην Ελλάδα και προσφέρει ενθάρρυνση στους πυροσβέστες και στα πληρώματα διάσωσης.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, καρδινάλιος Πιέτρο Παρόλιν, απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον ελληνικό λαό και στην Εκκλησία της Ελλάδας για τους 74 νεκρούς από τις καταστροφικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν κοντά στην Αθήνα, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.