Αθλητικά

Το “ευχαριστώ” του Ξάνθου

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Ξάνθου Πάτμου στο τουρνουά 3 on 3 εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Τόσα πολλά συναισθήματα! Τόσες μήνες αγωνιάς και τρεξίματος και τώρα μια γλυκιά ανακούφιση! Τελειώσαμε λοιπόν και φέτος… Μπορεί να κουραστήκαμε αλλά… αποστολή εξετελέσθη. Η χαρά μας μεγάλη και η στήριξη από τον κόσμο της Πάτμου συγκινητική. Οι συμμετοχές των αθλητών, ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, η οικονομική στήριξη των χορηγών, η στήριξη των εθελοντών… Όλοι με μια ψυχή και μια ευχή! Και του χρόνου να είμαστε καλά και του χρόνου να χαρούμε όλοι ξανά τέτοιες διοργανώσεις που μας φέρνουν πιο κοντά και ταράζουν τα νερά της καθημερινότητάς μας. Τι πιο όμορφο να διασκεδάζουμε με τον αθλητισμό παίζοντας το αγαπημένο μας άθλημα, τι πιο όμορφο να παρακολουθούμε τα παιδιά μας, τους γνωστούς, τους φίλους μας να αγωνίζονται με τέτοια δύναμη και πάθος και τι πιο όμορφο μέσα από τα αθλητικά δρώμενα να γνωρίζουν το νησί μας αθλητές από άλλα μέρη της Ελλάδας.
Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Πάτμου τον κ. Γρηγόρη Στόικο, τους υπαλλήλους του Δήμου το Πνευματικό Κέντρο και ιδιαίτερα την πρόεδρο κ. Νομική Μαύρου, Στράτα για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσα μας . Η συμβολή τους είναι πολύτιμη καθώς σ’ αυτούς οφείλεται το γεγονός ότι τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Ξάνθου μπορούν να συμμετέχουν τον χειμώνα στα πρωταθλήματα της Δωδεκανήσου.
Ευχαριστούμε πολύ τον Μιχάλη και την Αγγελική Μπαχά καθώς και τον Χριστόδουλο Γρύλλη από το εστιατόριο ”Παντελής” για τα νεράκια και τους χυμούς που πρόσφεραν στους αθλητές μας. Το Νίκο Τζανακάκη για τον πάγο που μας έφερε στο γήπεδο. Την DODEKANISOS SEA WAYS για την έκπτωση που έκανε στα εισιτήρια των προσκεκλημένων μας. Τον Γιώργο Γαμπιέρη και τον Κωνσταντίνο Κωσταντά για τη βοήθεια τους στη μουσική. Επίσης τις δυο υπέροχες διαιτητές μας Έφη Τσατταλιού και Νατάσα Βράκα που πραγματικά φάνηκαν άξιες των περιστάσεων
Και βέβαια το πιο μεγάλο ”ευχαριστώ” σε όλους όσους συμμετείχαν από την Πάτμο, από την Κάλυμνο, την Κω, τα Τρίκαλα, την Κρήτη, την Αθήνα, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και όλους όσους δούλεψαν πολύ σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά. Ραντεβού ξανά στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3ον3 ΠΑΤΜΟΣ 2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου