ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον ξενοδοχειακό κλάδο εισέρχεται η Evergolf συμφερόντων Βασιλάκη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βασιλάκης

 

Νέα συ­νερ­γα­σία ανα­κοί­νω­σαν η οι­κο­γέ­νεια Ιω­άν­νη Σμπώ­κου και η εται­ρεία EVERGOLF ΤΟΥ­ΡΙ­ΣΤΙ­ΚΕΣ ΕΠΕΝ­ΔΥ­ΣΕΙΣ (συμ­φε­ρό­ντων της οι­κο­γέ­νειας Βα­σι­λά­κη), μετά την από­κτη­ση από την EVERGOLF ενός ση­μα­ντι­κού πο­σο­στού της εται­ρεί­ας GOLF RESIDENCES, συ­ναλ­λα­γή που ολο­κλη­ρώ­θη­κε στις 17/7/2018.

H GOLF RESIDENCES είναι ιδιο­κτή­τρια εται­ρεία και operator των του­ρι­στι­κών μο­νά­δων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λει­τουρ­γούν όλες στη με­γα­λύ­τε­ρη του­ρι­στι­κή πε­ριο­χή της χώρας, στην Κρήτη.

Ταυ­τό­χρο­να, η GOLF RESIDENCES κα­τέ­χει συμ­με­το­χή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο. Η συ­νο­λι­κή δυ­να­μι­κό­τη­τα των μο­νά­δων της GOLF RESIDENCES είναι 3020 κλί­νες (συ­μπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου και του Sheraton Rhodes Resort). Στην εται­ρεία GOLF RESIDENCES πα­ρα­μέ­νουν οι μέ­το­χοι Αγάπη και Κω­στάν­τζα Σμπώ­κου, δια­τη­ρώ­ντας ακέ­ραιη την συμ­με­το­χή τους, αλλά και το management των ξε­νο­δο­χεια­κών μο­νά­δων.

Η κα Αγάπη Σμπώ­κου, Διευ­θύ­νου­σα Σύμ­βου­λος της GOLF RESIDENCES, δή­λω­σε «κα­λω­σο­ρί­ζου­με την EVERGOLF και τη συ­νερ­γα­σία με την οι­κο­γέ­νεια Βα­σι­λά­κη, με τη βε­βαιό­τη­τα ότι οι κοι­νές μας αξίες στον τομέα των του­ρι­στι­κών υπη­ρε­σιών, αλλά και οι ση­μα­ντι­κές συ­νέρ­γειες που μπο­ρούν να ανα­πτυ­χθούν ανά­με­σά μας, θα ενι­σχύ­σουν πε­ραι­τέ­ρω την ανα­πτυ­ξια­κή δυ­να­μι­κή της εται­ρεί­ας μας».

Ο Ευ­τύ­χιος Βα­σι­λά­κης δή­λω­σε «αι­σθα­νό­μα­στε τιμή που συν­δε­ό­μα­στε με μια επι­χει­ρη­μα­τι­κή οι­κο­γέ­νεια γνω­στή για την ποιό­τη­τα που προ­σφέ­ρει πα­ρα­δο­σια­κά στο χώρο του του­ρι­σμού και ταυ­τό­χρο­να ικα­νο­ποί­η­ση που η έντα­ξη της EVERGOLF στον κλάδο των ξε­νο­δο­χεί­ων έρ­χε­ται μέσα από τη συ­νερ­γα­σία με μια τόσο ανα­γνω­ρι­σμέ­νη και επι­τυ­χη­μέ­νη εται­ρεία».

Ση­μειώ­νε­ται ότι η εται­ρεία EVERGOLF ΤΟΥ­ΡΙ­ΣΤΙ­ΚΕΣ ΕΠΕΝ­ΔΥ­ΣΕΙΣ, εται­ρεία συμ­φε­ρό­ντων της οι­κο­γέ­νειας Βα­σι­λά­κη, δεν έχει οποια­δή­πο­τε με­το­χι­κή σχέση με τις δυο ει­σηγ­μέ­νες στο Χ.Α. εται­ρεί­ες, στις οποί­ες βα­σι­κός μέ­το­χος είναι επί­σης η οι­κο­γέ­νεια Βα­σι­λά­κη (τις Αutohellas & Aegean Airlines

Πηγή euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.