Την Κάλυμνο θα επισκεφτεί ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ο αρχηγός της ΝΔ στα πλαίσια προγραμματισμένης του επίσκεψης στην Κω όπου σε ειδική ημερίδα, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος για τη Νησιωτική Πολιτική, έκανε δεκτή την πρόταση του Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή και θα επισκεφτεί και την Κάλυμνο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα φτάσει στο αεροδρόμιο Καλύμνου με την πρωινή πτήση την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 και θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα στις 3.00 το ,οπότε θα αναχωρήσει για Κω.
Το αναλυτικό πρόγραμμα κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.