Αθλητικά

Ήττα στη Βούλα για Ιπποκράτη

Την ήττα με σκορ 82-69 γνώρισε στη Βούλα ο Ιπποκράτης Κω από τον τοπικό Πρωτέα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη δεν άντεξε στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεχόμενη 10 τρίποντα από τους γηπεδούχους, που είχαν περισσότερες λύσεις, γνώρισε την ήττα, η οποία όμως δεν του κοστίζει τίποτα. Ο Ιπποκράτης μπήκε μουδιασμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» με αποτέλεσμα να βρεθεί με το καλημέρα πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν πάθος και ενέργεια, με τον Ιπποκράτη πάντως να αντιδράει στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τους Κουμπούρα και Ασημακόπουλο να ισορροπεί το παιχνίδι. Το γ’ δεκάλεπτο κύλησε πόντο-πόντο με τον Ιπποκράτη να προηγείται με 51-52, αλλά την ομάδα της Βούλας να κάνει το 56-52. Στο τελευταίο δεκάλεπτο επήλθε κατάρρευση για τον Ιπποκράτη, με τον Πρωτέα να ανεβάζει στροφές, να πετυχαίνει καθοριστικούς πόντους σε καίρια σημεία και να παίρνει δίκαια τη νίκη, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων μεταξύ των οποίων και τον Ροδίτη Αλέξανδρο Αυγενικό, που σημείωσε 12 πόντους με δύο τρίποντα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 22-15, 38-36(ημ.), 56-52, 82-69
Διαιτητές: Λογοθέτης- Σταθόπουλος
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Βλάχος): Αγγελόπουλος 16(1), Ματαλιωτάκης 22, Ματσάγγος, Αθηνιώτης 2, Αυγενικός 12(2), Τοπάλης 5(1), Βαρδαβάς 2, Γάργαλης 12(3), Μόρφης 11(3), Καματερός.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κουλουριώτης): Καραθωμάς 4, Κουμπούρας 26(2), Τρύπας 3(1), Σκούφης 2, Ασημακόπουλος 17(1), Λεκάκης 1, Χαρίσης 11, Τσακαλέρης 5(1).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου