Ο κατώτατος μισθός μπορεί να επανέλθει στα 751 ευρώ είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.
Τόνισε ότι υπάρχουν ενστάσεις από κάποιους κοινωνικούς εταίρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ωστόσο η αύξηση θα ενισχύσει την κατανάλωση.
Για τη σημερινή ημέρα, είπε ότι τα βασικά αιτήματα είναι η εργασία, να μην φεύγουν στο εξωτερικό οι νέοι και η μέιωση της φορολογίας.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.