Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής καυσίμων από δημοτικά οχήματα στην Κάλυμνο

Αστυνομία

Δράστης είναι ένας 52χρονος ημεδαπός

 Εξιχνιάστηκε χθες (14.02.2018) ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων υπόθεση κλοπής καυσίμων από δημοτικά οχήματα στην Κάλυμνο.

Όπως εξακριβώθηκε δράστης είναι ένας 52χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι την 09 και 11.02.2018 ο κατηγορούμενος αφαίρεσε από απορριμματοφόρα του Δήμου Καλυμνίων πετρέλαιο κίνησης συνολικής ποσότητας -210- λίτρων.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.