ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπίρτζης: Έως και τριπλάσια τα πρόστιμα για τους εύπορους οδηγούς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
έλεγχος τροχαίας

Μέχρι και τρεις φορές υψη­λό­τερα από το κανο­νικό θα είναι τα πρό­στιμα της τρο­χαίας που θα καλού­νται να πλη­ρώ­σουν οι παρα­βά­τες οδηγοί που έχουν υψηλά εισο­δή­ματα με βάση τον νέο ΚΟΚ είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Υπουρ­γός Υπο­δο­μών και Μετα­φο­ρών Χρήστος Σπίρ­τζης.

Ο Υπουρ­γός διευ­κρί­νισε πάντως ότι όλα τα πρό­στιμα θα είναι μειω­μένα κατά 50% σε σχέση με τα σημε­ρινά, ενώ θα καταρ­γη­θεί η έκπτωση 50% που ισχύει τώρα για όσους τα πλη­ρώ­νουν εντός δεκα­ή­με­ρου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.