ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς άγχος με Α.Ε.Κ.

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Χωρίς άγχος και με στόχο να κάνει μία καλή εμ­φά­νι­ση θα πα­ρου­σια­στεί το Σάβ­βα­το στο Ο.Α.Κ.Α. ο Κο­λοσ­σός για την ανα­μέ­τρη­ση της 25ης αγω­νι­στι­κής με την Α.Ε.Κ. Οι «θα­λασ­σί» μετά τις ήττες από τον Απόλ­λω­να Πά­τρας και το Λαύ­ριο «έπε­σαν» στην 7η θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πί­να­κα, κι αν δεν συμ­βεί κάτι συ­ντα­ρα­κτι­κό θα παί­ξουν με μειο­νέ­κτη­μα έδρας στην α’ φάση των πλέι-οφ κό­ντρα στο Ρέ­θυ­μνο. Αν υπο­θέ­σου­με ότι ο Κο­λοσ­σός θα χάσει από την Α.Ε.Κ. και το Ρέ­θυ­μνο από τον Πα­να­θη­ναϊ­κό, τότε απο­μέ­νει η τε­λευ­ταία αγω­νι­στι­κή. Εκεί τη Με­γά­λη Πέμ­πτη οι «θα­λασ­σί» θα υπο­δε­χθούν τα Τρί­κα­λα και το Ρέ­θυ­μνο θα παί­ξει στη Λευ­κά­δα κό­ντρα στην ου­ρα­γό και κα­τα­δι­κα­σμέ­νη Δόξα. Για να τερ­μα­τί­σει έκτος ο Κο­λοσ­σός θα πρέ­πει να κερ­δί­σει στα Τρί­κα­λα και πα­ράλ­λη­λα το Ρέ­θυ­μνο να ητ­τη­θεί στη Λευ­κά­δα, κάτι που εκ των πραγ­μά­των θε­ω­ρεί­ται δύ­σκο­λο. Άρα, το πιο πι­θα­νό σε­νά­ριο ανα­φέ­ρει ότι η ομάδα του Άρη Λυ­κο­γιάν­νη θα τερ­μα­τί­σει στην έβδο­μη θέση.

Το θε­τι­κό για τους «θα­λασ­σί» είναι ότι δεν υπάρ­χουν αγω­νι­στι­κά προ­βλή­μα­τα και η ομάδα θα πα­ρου­σια­στεί πά­νο­πλη. Πλέον απο­μέ­νουν λίγες μέρες για να πέσει η αυ­λαία της κα­νο­νι­κής πε­ριό­δου, αφού μετά το παι­χνί­δι με την Α.Ε.Κ., ακο­λου­θεί το εντός έδρας (Με­γά­λη Πέμ­πτη) με τα Τρί­κα­λα, στο φι­νά­λε της regular season. Στη συ­νέ­χεια θα αρ­χί­σουν τα πλέι-οφ, τα οποία φέτος θα είναι αλ­λαγ­μέ­να. Ο 5ος θα παί­ξει με τον 8ο και ο 6ος με τον 7ο στις δύο νίκες, οπότε θα πε­ρά­σουν δύο ομά­δες, οι οποί­ες θα αντι­με­τω­πί­σουν τον 3ο και τον 4ο αντί­στοι­χα, ενώ ο Ολυ­μπια­κός και ο Πα­να­θη­ναϊ­κός θα μπουν απευ­θεί­ας από την ημι­τε­λι­κή φάση στο δρόμο για τον τίτλο. Το ση­μα­ντι­κό για τον Κο­λοσ­σό είναι να επι­στρέ­ψει στις καλές εμ­φα­νί­σεις και να κλεί­σει τη σεζόν με τον κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό τρόπο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.