ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυση στον Ερντογάν για «παράβλεψη κατοχής 16 ελληνικών βραχονησίδων»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Tαγίπ Ερντογάν
Μέγεθος γραμμάτων

Μή­νυ­ση ενα­ντί­ον του Τούρ­κου Προ­έ­δρου Ρε­τζέπ Ταγίπ Ερ­ντο­γάν, του πρώην Τούρ­κου Πρω­θυ­πουρ­γού Αχμέτ Ντα­βού­το­γλου και του πρώην Τούρ­κου Προ­έ­δρου Αμπ­ντου­λάχ Γκιουλ, κα­τέ­θε­σε πρώην κα­τά­δι­κος της υπό­θε­σης Ερ­γκέ­νε­κον.

Όπως ανα­φέ­ρει η αντι­πο­λι­τευ­τι­κή τουρ­κι­κή εφη­με­ρί­δα Σοζ­τζού, πρό­κει­ται για τον Μαχίρ Ακκάρ, ο οποί­ος μη­νύ­ει τους πιο πάνω για «πα­ρά­βλε­ψη κα­το­χής 16 βρα­χο­νη­σί­δων από την Ελ­λά­δα».

 

Πηγή: Φι­λε­λεύ­θε­ρος/ ΚΥΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.