Ρεπορτάζ

Δεν εγκρίθηκαν δαπάνες για τις μετακινήσεις του Χ. Κόκκινου

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της περιφερειακής αρχής με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων για τις μετακινήσεις του.
Με απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κατά πλειοψηφία, η οποία δημοσιεύθηκε χθες στην “Διαύγεια” δεν εγκρίθηκαν οι παρακάτω μετακινήσεις του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου,
– διότι δεν έχει αρμοδιότητες που να συνάδουν με τις μετακινήσεις
– δεν υπάρχει καμία συνεννόηση και καμία επαφή με την περιφερειακή αρχή και φαίνεται
ότι ενεργεί αυτοβούλως
– είναι εκτός χωρικής του ευθύνης
– δεν έχει καταθέσει πλάνο μετακινήσεων που να προκύπτει η αναγκαιότητα παρουσίας του στα νησιά αυτά.
– 03 και 04 Αυγούστου, για τη μετάβαση του, στην Αθήνα , προκειμένου να έχει συνάντηση στη Διεύθυνση Π.ΑΜ – Π.Σ.Ε.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών, ημέρες μετακίνησης :2 , μέσο μετακίνησης : πλοίο, αεροπλάνο.
– 08 και 09 Αυγούστου, για τη μετάβαση του, στη Κάσο, για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, σύμφωνα και με τις αρμοδιότητες του, ημέρες μετακίνησης :2 , μέσο μετακίνησης : πλοίο, αεροπλάνο.
-12,13,14,15,16,17,18,19,20 και 21 Αυγούστου, για τη μετάβαση του, στη Σύμη και τη Κω, για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, σύμφωνα και με τις αρμοδιότητες του, ημέρες μετακίνησης: 10 , μέσο μετακίνησης : πλοίο, αεροπλάνο.
– 01,02,03,04 και 05 Σεπτεμβρίου, για τη μετάβαση του, στη Τήλο και τη Πάτμο, στα πλαίσια υπηρεσιακών του αρμοδιοτήτων για την ΠΕ Δωδεκανήσου, ημέρες μετακίνησης: 5 , μέσο μετακίνησης : πλοίο, αεροπλάνο.
– 03,04,05 και 06 Οκτωβρίου, για τη μετάβαση του στη Κάρπαθο και τη Κάσο, στα πλαίσια υπηρεσιακών του αρμοδιοτήτων για την ΠΕ Δωδεκανήσου, ημέρες μετακίνησης : 4, μέσο μετακίνησης : πλοίο, αεροπλάνο.
-12,13 και 14 Οκτωβρίου, για τη μετάβαση του στη Σύρο, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης (Π.Ε.Δ.) και στη Συνέχεια στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ημέρες μετακίνησης : 3, μέσο μετακίνησης : πλοίο, αεροπλάνο.
Μειοψήφησε ο κος Γεώργιος Ν. Μακρυωνίτης, η κα Παρασκευή – Ελευθερία
Φτακλάκη και ο κος Σταύρος Φρούντζας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου