ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τότε που ο Τραμπ ήθελε να επενδύσει στην Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
30

Μετά από αίτημα του νέου προ­έ­δρου των ΗΠΑ, ο υπουρ­γός Οικο­νο­μίας επί κυβερ­νή­σεως Καρα­μανλή, Γιώργος Αλο­γο­σκού­φης, είχε συνα­ντη­θεί το 2007 με τον Ντό­ναλντ Τραμπ για να συζη­τή­σουν το ενδε­χό­μενο να επεν­δύ­σει ο μεγι­στά­νας του real estate στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα δημο­σιεύ­ματα της εποχής, η συνά­ντηση έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, καθόσον ο Τραμπ έβρισκε πολύ δελε­α­στικό τον τομέα αξιο­ποί­η­σης ακι­νή­των στη χώρα μας.

Στη συνά­ντηση μετεί­χαν ο υφυ­πουρ­γός Οικο­νο­μίας, Γιάννης Παπα­θα­να­σίου, ο πρό­ε­δρος της Κτη­μα­τι­κής Υπη­ρε­σίας του Δημο­σίου Π. Παπα­γε­ωρ­γίου και ο διευ­θύ­νων σύμ­βου­λος της Εται­ρείας Του­ρι­στι­κών Ακι­νή­των Χ. Κοκ­κώ­σης καθώς, όπως υπο­στή­ριζε ο κ. Αλο­γο­σκού­φης, είναι οι κατε­ξο­χήν αρμό­διοι για τον κλάδο των ακι­νή­των.

«Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι από τη συνά­ντηση, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αλλά φαί­νε­ται ότι υπάρχει ενδια­φέ­ρον» τόνιζε ο τότε υπουρ­γός Οικο­νο­μίας κατά τη διάρ­κεια της συνέ­ντευ­ξης Τύπου που είχε παρα­χω­ρή­σει στη Νέα Υόρκη.

Προ­φα­νώς, αυτή η συνά­ντηση δεν καρ­πο­φό­ρησε, αφού ουδέ­ποτε ο νέος πλα­νη­τάρ­χης επέν­δυσε στον τομέα των ελλη­νι­κών ακι­νή­των.

Φωτο­γρα­φία από τη συνά­ντηση:

koutipandoras.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.