Αντιμέτωποι με την διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε σπίτια και επιχειρήσεις βρίσκονται 1350 πολίτες στην ακριτική Κάλυμνο λόγω οφειλών στη ΔΕΗ.
Οι πολίτες καλούνται άμεσα να προχωρήσουν σε διακανονισμό της οφειλής τους καθώς σε διαφορετική περίπτωση απο την ερχόμενη Δευτέρα κινδυνευουν να βρεθούν κυριολεκτικά στο σκοτάδι.
Οι οφειλές που καλούνται να πληρώσουν ξεπερνούν για κάθε σπίτι και επιχείρησητις 3.000 ευρώ.
Όσοι κάνουν διακανονισμό των 36 δόσεων δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα,σε διαφορετική περίπτωση θα κληθούν να πληρώσουν το 30% και να κάνουν διακανονισμό 8 δόσεων για την συνολική οφειλή.
Διασταυρωμένες πληροφορίες σημειώνουν πως” την ερχόμενη εβδομάδα θα φτάσει κλιμάκιο της ΔΕΗ απο την Αθήνα,προκειμένου να γίνουν το συντομότερο οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση των οφειλετών”.
newpost.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.