ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σωρός άνδρα εντοπίσθηκε στην Ψαροπούλα- Ανήκει στον Ρώσο τουρίστα;

news room 1 λεπτό ανάγνωση
πνιγμός

Νεκρός  άνδρας εντο­πί­σθηκε από λουό­με­νους το πρωί του Σαβ­βά­του στην θαλάσ­σια περιοχή της Ψαρο­πού­λας.

Η σωρός του μετα­φέρ­θηκε στο Γενικό Νοσο­κο­μείο Ρόδου για νεκροψία-νεκροτομή προ­κει­μέ­νου να ερευ­νη­θούν τα αίτια θανάτου.

Υπάρχει μεγάλη πιθα­νό­τητα να πρό­κει­ται για τον Ρώσο του­ρί­στα, του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη το μεση­μέρι της περα­σμέ­νης Κυρια­κής, από την παραλία της Κρε­μα­στής όπου είχε πάει με την σύζυγό του για κατά­δυση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.