Νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε από λουόμενους το πρωί του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή της Ψαροπούλας.
Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για τον Ρώσο τουρίστα, του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, από την παραλία της Κρεμαστής όπου είχε πάει με την σύζυγό του για κατάδυση.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.