ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη Σουηδού για βιασμό

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση

Στη σύλληψη ενός 22χρονου Σουηδού, που καταγ­γέλ­θηκε τα ξημε­ρώ­ματα της Παρα­σκευής από μια 19χρονη ομοεθνή του για βιασμό, προ­χώ­ρη­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου. Σύμφωνα με όσα κατήγ­γειλε την 05.30 ώρα της Παρα­σκευής, η φερό­μενη ως θύμα, δια­σκέ­δαζε σε μπαρ της οδού Ορφα­νί­δου και εκεί γνω­ρί­στηκε με τον ομοεθνή της. Αφού κατα­νά­λω­σαν μεγάλη ποσό­τητα αλκο­ο­λού­χων ποτών μετέ­βη­σαν στην παραλία του Ενυ­δρείου και εκεί ο 22χρονος την εξα­νά­γκασε αρχικά σε στο­μα­τικό έρωτα και εν συνε­χεία αφαί­ρεσε με την χρήση βίας τα ρούχα της και ήλθε σε εξώγαμη συνου­σία μαζί της, παρά τη θέληση της.

Η 19χρονη, δια­τεί­νε­ται ότι κατόρ­θωσε να δια­φύ­γει από το σημείο και να μεταβεί στο ξενο­δο­χείο της.

Με βάση την περι­γραφή που έδωσε οι αστυ­νο­μι­κοί προ­σή­γα­γαν τον 22χρονο το από­γευμα της Παρα­σκευής. Ο καταγ­γελ­λό­με­νος, που ανα­γνω­ρί­στηκε από την 19χρονη, ως ο βιαστής, αρνεί­ται ότι ήλθε σε επαφή μαζί της επι­ση­μαί­νο­ντας ότι την γνώρισε και συν­δια­σκέ­δα­ζαν σε μπαρ της Ορφα­νί­δου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.