ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο Καμμένος ψήφισε τον ΦΠΑ στα νησιά γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
χρυσοβελωνη

Για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μίλησε η υφυ­πουρ­γός Υπο­δο­μών, Μετα­φο­ρών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυ­σο­βε­λώνη. Καλε­σμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega σχο­λί­ασε και την δήλωση του υπουρ­γού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμ­μέ­νου ο οποίος χαρα­κτή­ρισε «εγκλη­μα­τική και αντι­συ­νταγ­μα­τική» την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

«Είναι γεγονός ότι για τον κ. Καμμένο είναι κάτι το πάρα πολύ δύσκολο. Βεβαίως το ψήφισε, διότι δεν μπο­ρούσε να γίνει δια­φο­ρε­τικά. Αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι, το υπό­λοιπο της δήλωσης του λέει ότι, θα κατα­βλη­θεί κάθε δυνατή προ­σπά­θεια στην πορεία και αυτά τα μέτρα τα οποία είναι δύσκολα, όπως είναι εν προ­κει­μέ­νου ο ΦΠΑ στα νησιά, να φτά­σουμε σε ένα σημείο να μην χρεια­στεί να τα εφαρ­μό­σουμε ή σε κάθε περί­πτωση αυτά τα μέτρα, στα­διακά, να αρχί­σουνε να απα­λύ­νο­νται».

«Η δήλωσή του είναι αυτή που είναι», συμπλή­ρωσε η κ. Χρυ­σο­βε­λώνη και πρό­σθεσε: «Απλώς, για να μπο­ρέ­σει κανείς να κατα­λά­βει το τι εννο­ούσε, θα πρέπει να δια­βά­σει το σύνολο της συγκε­κρι­μέ­νης δήλωσης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.