Τον ετήσιο απολογισμό έργου παρουσιάζει αυτή την ώρα στο RodosPalace ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, παρουσία περιφερειακών συμβούλων και της μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου.
Παρών και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος μίλησε για τα προβλήματα όπως εξελίσσονται, με το προσφυγικό την κρίση και την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ λέγοντας: “Σήμερα στέκομαι μπροστά σας ήρεμος”, Εν;v έκανε λόγο και για τον Τουρισμό, ο οποίος αποτελεί πρόκληση για την Περιφέρεια.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.